sökmotoroptimering för Google

Sökmotoroptimering

S.E.O (sökmotoroptimering) är att förbättra samt anpassa en hemsida för att få en bättre rank i sökresultaten.  Men även för att öka länkkraft utanför hemsidan och arbeta med relevanta sökord. Vårt mål med alla arbeten vi utför med S.E.O är att bli högst upp i sökresultaten med primärt fokus på sökmotorn Google.  Då fokuserar vi på Onpage optimering  samt Off page optimering. 

Sökmotoroptimering för Google

bästa sätten att synas på sökfälten

Sökmotoroptimering för Google

Sökmotoroptimering är sättet att synas på sökfälten organiskt. Att veta hur man anpassar sina inlägg på en hemsida till sina sökord är otroligt viktigt. Google har över 200 faktorer varför du syns över någon annan. Dem faktorerna är något vi sätter oss in på för att hjälpa er att synas på google.

Sökmotoroptimering för Google

bästa sätten att synas på sökfälten

Sökmotoroptimering för Google

Sökmotoroptimering är sättet att synas på sökfälten organiskt. Att veta hur man anpassar sina inlägg på en hemsida till sina sökord är otroligt viktigt. Google har över 200 faktorer varför du syns över någon annan. Dem faktorerna är något vi sätter oss in på för att hjälpa er att synas på google.

Sökmotoroptimering

De två delarna av S.E.O

On page optimering

Onpage – optimering handlar om allt du gör på din hemsida. Ja ni hörde rätt, ALLT ni gör på er hemsida påverkar var ni hamnar på Googles sökresultat.

Vi fokuserar på att ta fram sökord/begrepp du kan använda dig av på hemsidan. Detta gör vi genom sökordanalyser, Vi Anpassar efter: ”Vad är det din kundkrets just söker efter på sökfälten” Sedan kan vi anpassa sidan efter det.

Allt från titlar, Citat och inlägg. Andra arbetsmetoder är att använda URL (Uniform Resource Locator för att ge google och målgruppen information om sidan den länkar till. Primärt jobbar vi för att anpassa sidan för en så bra algoritm till Google.

 
Off page optimering

Off page optimering

Off page optimering även känd som länkar är en av de viktigare delarna för hur man syns hos google sökalgoritmer. Länkkraft är ett begrepp man jobbar med där länk kraften är olika stark beroende på sidans “styrka”.

Kortfattad och enkel exempel: om en sida länkar till 20 olika irrelevanta hemsidor då är länkkraften väldigt låg jämfört med om en hemsida länkar till 5 olika relevanta hemsidor. mindre länkningar leder till större länkkraft generellt sätt.

Vi arbetar med olika sorters länkstrategier anpassade för att nå ut till din målgrupp. Har du en helt ny vara/tjänst kommer vi fokusera mycket på länkbete ( innehåll som tydligt kommer spridas av din målgrupp) där fokuset är få spridningen bland sociala medier och hemsidor anpassade efter din målgrupp. Om du som företag inte har en helt ny vara/tjänst kommer vi anpassa strategier som passar ditt varumärkes spridningsmöjligheter.

 

Sökmotoroptimering

Hur jobbar vi med det?

  • Vi på Extend marketing kommer ta reda på vilka sökord som är anpassade efter din affärsidé.  Vill du konkurrera mot många andra hemsidor eller mer nischade sökord. Vi tar fram vad som är mest värt för er.                                                                          
  • Nu när vi har tagit reda på vilka sökord som är mest lönsam för er fokuserar vi tiden på att bygga en Strategi för S.E.O.  Det kan vara allt från att vi ska skriva x antal inlägg i månaden till hur många hemsidor vi ska kontakta för att skapa länkkraft. När den är klar kommer vi berätta för er hur den är uppbyggd och vad för mål vi har med strategin.                
  • Uppföljning är ett måste för oss på Extend marketing. Vi kommer ha kontakt med er kontinuerligt och förklara vilka resultat som vi får. Uppföljning är en stor prioritet för oss då ni ska ha koll på resultaten vi ger er.                                                                    
  • Sist men inte minst Anpassar vi kontinuerligt vårt arbete efter vad som ger bäst resultat. Så jobbar vi alltid oavsett om det gäller Digital – marknadsföring eller sökmotoroptimering. I slutändan är S.E.O en långsiktig investering så optimeringar sker sällan i början men längre fram i arbetet. 

Kontakta oss för en  Gratis konsultation

Hur vi kan få ditt företag att växa

Våra tjänster

- Sökmotoroptimering -

S.E.O är att anpassa samt förbättra en hemsida för att få en bättre rank i sökresultaten. Vårt mål med alla arbeten vi utför är att bli högst upp i sökresultaten med primärt fokus på Google...

-Digital marknadsföring - Google Ads

Google ads är ett smart men avancerat sätt att nå högst upp bland sökresultaten på Google genom annonser. Vårt mål är att få fram en lösning där dina investeringar leder till så största resultaten...

-Digital marknadsföring - Sociala medier

Tillsammans med dig kommer vi reda ut vilka mål du har med annonseringen via sociala medier och vad som som då behövs fokuseras på för att få bästa resultaten...

- Webbdesign -

Webbdesign är en otrolig viktig del hos oss på Extend marketing. vi designar hemsidor för att öka din konvertering. Genom en öppen dialog med er som företagare så tar vi fram era mål och styrkor som företag...

Sebastian Nilsson Rundlöf

Delägare

Christofer Grafström

Delägare

Vårt arbete skapar leenden

Ansiktena bakom Extend marketing

Möt våra klienter

Dem tror på oss

Vill du boosta din business?

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation

Referenser