Sökmotoroptimering Google

S.E.O i Stockholm

Vad är Sökmotoroptimering

S.E.O (sökmotoroptimering) är att förbättra samt anpassa en hemsida för att få en bättre rank i sökresultaten.  Men även för att öka länkkraft utanför hemsidan och arbeta med relevanta sökord.

 Vårt mål med alla arbeten vi utför med S.E.O är att bli högst upp i sökresultaten med primärt fokus på sökmotorn Google.  Då fokuserar vi på Onpage optimering  samt Off page optimering

Detta erbjuder vi i köp av S.E.O

Sökmotoroptimering

Sökordsanalys

En analys på relevanta sökord för ditt företag

Offpage optimering

Off page optimering

Optimera så att du rankar högre upp genom strategier utanför din hemsida

Hemsida Stockholm

On page optimering

Ranka högre upp genom anpassning av din hemsida

Rapport

S.E.O Rapporter

Rapporter månadsvis för att se hur Google rankar din hemsida

Onpage optimering

Onpage optimering

Onpage – optimering är sökmotoroptimering på din hemsida. Allt du gör om på din hemsida påverkar hur du rankar på google. Ja ni hörde rätt, ALLT ni gör på er hemsida påverkar var ni hamnar på Googles sökresultat.

Vi fokuserar på att ta fram sökord/begrepp du kan använda dig av på hemsidan. Detta gör vi genom sökord analyser, Vi Anpassar efter: ”Vad är det din kundkrets just söker efter på sökfälten” Sedan kan vi anpassa sidan efter det.

Allt från titlar, Citat och inlägg. Andra arbetsmetoder är att använda URL (Uniform Resource Locator för att ge google och målgruppen information om sidan den länkar till. Primärt jobbar vi för att anpassa sidan för en så bra algoritm till Google.

Onpage optimering

Off page optimering

Off page optimering även känd som länkar är en av de viktigare delarna för hur man syns hos google sökalgoritmer. Länkkraft är ett begrepp man jobbar med där länk kraften är olika stark beroende på sidans “styrka”.

Kortfattad och enkel exempel: om en sida länkar till 20 olika irrelevanta hemsidor då är länkkraften väldigt låg jämfört med om en hemsida länkar till 5 olika relevanta hemsidor. mindre länkningar leder till större länkkraft generellt sätt.

Vi arbetar med olika sorters länkstrategier anpassade för att nå ut till din målgrupp. Har du en helt ny vara/tjänst kommer vi fokusera mycket på länkbete ( innehåll som tydligt kommer spridas av din målgrupp) där fokuset är få spridningen bland sociala medier och hemsidor anpassade efter din målgrupp. Om du som företag inte har en helt ny vara/tjänst kommer vi anpassa strategier som passar ditt varumärkes spridningsmöjligheter.

Kostnadsfri analys över din trafik

S.E.O Analys

Skriv ner din URL på din hemsida så gör vi en kostnadsfri analys över er hemsidas trafik! Sen återkopplar vi till er om resultatet.

Digital marknadsföringsbyrå Stockholm

Sökmotoroptimering Stockholm

Vi jobbar med S.E.O just i Stockholm! Därför erbjuder vi alla er som är intresserade i Sökmotoroptimering och jobbar i Stockholm eller har vägarna förbi ett kostnadsfritt rådgivningsmöte!

Om ni inte har företag i Stockholm kan vi alltid ha ett möte digitalt!

Vill du ha högre position på google?