Delta i vårt Skypedemo

Skypedemo Webbdesign

Gå med i vårt skypedemo där vi stegvis förklarar hur vi går till väga för att skapa hemsidor som sticker ut! Våra hemsidor är alltid helt anpassade efter den aktuella målgruppen och speglar företagets affärsíde till 100%.

skypedemo extendmarketing
Ux design

UX design (User experience) är strategin bakom webbdesignen. hur är hemsidan uppbyggd? Varför är visa sektioner uppbyggda samt placerade på ett visst sätt. Ux design är att anpassa hemsidans struktur samt funktioner för att få maximala resultat efter ditt företags behov.

Extend Marketing arbetar ständing för att få en struktur och funktion som är konverterings anpassad efter ditt företag. UX design för ditt företag ska hjälpa din målgrupp att lätt och ständigt vilja bläddra vidare på hemsidan från sida till sida. Det ska va lika smidigt som att läsa en bok

 

Ux design
UI Design

UI design (User Interface) är designen av hemsidan. Varför är vår hemsidas färger just blåsvartvitt generellt? User interface handlar om att applicera webbdesign (utseendet på hemsidan) och få företagets varumärke att speglas i hemsidans design. User interface handlar även om att få allt att fungera genom hemsidan.

Extend Marketing arbetar för att få hemsidor att bli anpassade för konverteringar i hemsidan genom unik och anpassad webbdesign. Vi på Extend- Marketing arbetar ständigt med begreppet “User Interface” där vår prioritet är att få hemsidan att visuellt spegla ens företags varumärke och få kunderna att vilja köpa era produkter eller tjänster.

Vi anpassar alltid våra hemsidor efter

Ux - UI

Ux och UI

Mobilenheter

Annonsering på rätt enheter

S.E.O

Sökmotoroptimering för Google

Vi erbjuder även

Delta i vårt Skypedemo