Kraften med Google Ads

Google annonsering

Vi på Extend marketing jobbar konstant med att få kunder att synas digitalt. Google Ads är en av dem stora prioriteringarna som vi jobbar med. Att kunna sticka ut i sökfälten är i nuläget ett måste för företagen. Vårt mål med Google annonsering är att anpassa sökorden och annonserna efter våra kunders varumärken.

Google annonsering
Google annonsering

Syns på dina relevanta sökord

Google annonser för företag

Att synas högst upp i sökresultaten är väldigt prioriterat för en ökad trafik till din hemsida. Google ads är ett smart men avancerat sätt att nå högst upp på sökresultaten på google. Om man annonserar på fel sätt kan kostnaderna bli upp till 400% dyrare per click än snittkostnaden för samma sökord.

Vad är Google Ads?

Om man ska förklara Google ads på ett så lättbeskrivet sätt som möjligt väljer man:

1. vilka sökord som annonsen ska visa sig på.

2. Utseendet på själva annonsen.

3. vart på hemsidan trafiken ska till vid klickningar av annonsen.

Du betalar en individuell summa per click via Google Ads. Vårt mål är att få fram en lösning där dina investeringar leder till så stort resultat som möjligt.

Vi hjälper dig att konvertera genom Google

Hur vi jobbar med google Ads

  • Vi på Extend marketing kommer tillsammans med dig tar reda på vilka annonserings alternativ som passar ditt företag. Då vi jobbar mycket med google Ads & Social media marknadsföring så rekommenderar vi alltid dem annons alternativen som passar ditt företag i nuläget. 
  • Nu är det dags att bygga en annonsstrategi. I annonsstrategin (när det gäller Google Ads) kommer vi ta fram relevanta sökord för ert företag. Vi kommer berätta för er hur strategin är uppbyggd och vilka målen är med annonseringen.                       
  • Uppföljning är ett måste för oss på Extendmarketing. All resultat vi får in genom får vi  mätning på. Den informationen kommer ni givetvis få ta del av. Uppföljning är en stor prioritet för oss för att ni ska ha koll på resultaten vi ger er.                                                                            
  • Sist men inte minst Anpassar vi våra google annonser kontinuerligt för ett bättre resultat. Ingen annons är perfekt men för ett förbättrat resultat försöker vi konstant få fram den bästa annonsen.

Kontakta oss för en  Gratis konsultation

Hur vi kan få ditt företag att växa

Våra tjänster

- Sökmotoroptimering -

S.E.O är att anpassa samt förbättra en hemsida för att få en bättre rank i sökresultaten. Vårt mål med alla arbeten vi utför är att bli högst upp i sökresultaten med primärt fokus på Google...

- Digital marknadsföring - Google Ads

Google ads är ett smart men avancerat sätt att nå högst upp bland sökresultaten på Google genom annonser. Vårt mål är att få fram en lösning där dina investeringar leder till så största resultaten...

- Digital marknadsföring - Sociala medier

Tillsammans med dig kommer vi reda ut vilka mål du har med annonseringen via sociala medier och vad som som då behövs fokuseras på för att få bästa resultaten...

- Webbdesign -

Webbdesign är en otrolig viktig del hos oss på Extend marketing. vi designar hemsidor för att öka din konvertering. Genom en öppen dialog med er som företagare så tar vi fram era mål och styrkor som företag...

Sebastian Nilsson Rundlöf

Delägare

Christofer Grafström

Delägare

Vårt arbete skapar leenden

Ansiktena bakom Extend marketing

Vill du boosta din business?

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation
Referenser