Öka din försäljning under corona tider

Jag vill först och främst klargöra att jag inte är en expert om coronaviruset och vill därför inte uttala mig alls om själva virusets effekter eller hur det drabbar personers hälsa runt om i världen.

Denna Artikel beskriver att man inte bara kan lägga sig och ge upp på grund av ekonomiska konsekvenser om viruset. Många restaurangägare stänger ner sina restauranger. Vissa byggfirmor förlorar över 20 % av sina kunder medans föreläsare har en 100% snitt hit-rate på inställda föreläsningar.

Oavsett vilken bransch ni är inom har vi drabbats på olika sätt, Olika nivåer och fått olika konsekvenser. Men det är här man måste våga satsa. Konkurrensen har aldrig varit sämre.

Kostnaderna att annonsera online minskas kontinuerligt då era konkurrenter offrar marknadsföringen först. Men ni är inte era konkurrenter. När priset minskas för annonsering & folk är ännu mer inne på sociala medier måste man annonsera digitalt. Mindre folk på gatan leder alltid till mer folk på sociala medier. Folk har aldrig varit så rädda för att satsa pengar online men det är nu ni ska satsa digitalt!

Äger du en restaurang. Börja med hämtmat och uppdatera din hemsida. Är du en PT? Börja med online kurser för dina stammisar. Är du en föreläsare? Börja föreläsa online! Det finns lösningar för alla era problem. Säljer ni redan digitalt har ni en stor fördel men det är nu ni måste passa på isåfall att jobba med digital marknadsföring.

I slutändan finns det alltid lösningar till ens problem.

Jag heter Sebastian Nilsson Rundlöf och hjälper dig gärna att hitta dem.

Kontakta mig så bokar jag in en kostnadsfri rådgivning på skype om hur du kan sälja mer och krossa Coronaviruset!

Kontaktuppgifter: Sebastian@Extendmarketing.se

Lämna ett svar